main logo
2037

Bărbat din Hânceşti, bătut până la moarte de trei minori şi un adult

Trei minori cu vârstă cuprinsă între 15 şi 17 ani împreună cu un bărbat de 45 de ani au omorât în bătaie un alt bărbat de 38 de ani.

Bărbat din Hânceşti, bătut până la moarte de 3 copii şi un adult

Aseară, 7 noiembrie curent, aproximativ la ora 02:25, la Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliţie Hânceşti a parvenit un apel telefonic  precum că într-o localitate din raionul Hânceşti a avut loc un omor.

„La faţa locului  s-a deplasat grupa operativă şi conducerea  Inspectoratului de Poliţie Hânceşti pentru a documenta cazul. S-a stabilit că trei minori în vârstă de 15 şi 17 ani împreună şi un bărbat de 45 de ani aflându-se în gospodăria unui bărbat în vârstă de 38 ani au consumat împreună alcool, ulterior între victimă şi amicii săi s-a iscat un conflict. Agresorii provocându-i victimei leziuni corporale grave. Victima a decedat până la sosirea ambulanţei”, a declarat ofiţerul de Presă al IP Hânceşti, Cristina Vicol pentru Ştiri.md.

Poliţia a iniţiat o cauză penală conform art. 145 alin.2 Cod Penal al Republicii Moldova. Făptaşii au fost reţinuţi în baza art. 166 Cod de Procedură Penală. Astfel, dacă li se va demonstra vinovăţia, ei riscă să condamnare de la 12 la 20 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

Cazul este gestionat de Procuratura Hânceşti.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării