main logo
1757

Aventura unui tânăr care a susținut Bacalaureatul la limba franceză

Sesiunea de Bacalaureat vine cu noi emoții pentru tinerii absolvenți. Și cum examenul de majorat nu-i întotdeauna trecut ca pe ,,unt”, se mai întâmplă să ai parte de mici neplăceri, însă dacă ai în preajmă oameni săritori la nevoie, poți trece cu brio peste orice obstacole.

Aventura unui tânăr care a susținut BAC-ul la limba francezăFoto: google.com

Daniel Frumusachi, un tânăr candidat la Bac, și-a povestit aventura demnă de un film, prin care i-a fost dat să treacă chiar astăzi, în ziua în care urma să susțină examenul la Limba Franceză, din cadrul sesiunii de Bacalaureat, transmite Știri.md cu referire la unica.md.

Totul a început de-a-ndoaselea, de dimineață, atunci când și-a uitat acasă buletinul de identitate. Totuși, ajutorul a venit din partea unui om absolut necunoscut. Daniel a avut noroc!  

„Vreau sa va povestesc ce mi s-a intamplat in ziua de azi, inainte de Bacalaureat. Ora 8:10 eram ajuns la Centrul de BAC la un liceu de langa Ice Bravo. Mi-am dat seama ca am uitat buletinul acasa. Fara buletin nu poti trece. De la locuinta pana la Centrul de Bac este o distanta destul de mare in timp si distanta, mai ales ca e ora cu cel mai incarcat trafic. Prima intrebare care mi-a aparut in cap era „Cand este urmatoarea sesiune?”, dar zic sa incerc, poate reusesc (sansele erau foarte mici). In 10 minute gasesc un Taxi in care ma urc cu cuvintele „Buna d-neta, am bac, am uitat buletinul acasa”. Șoferul, un domn de vreo 55-60 ani, a explodat in hohote. S-a linistit si inca razand imi spune „Stai ca badea Colea porneste Regimul Sport. Aici eu am zambit fiindca era o Dacia Logan veche.

Cu cea mai mare repeziciune am ajuns acasa si am luat buletinul. Inapoi pe cel mai scurt drum era ambuteiaj foaarte mare, ca la 9 dimineata. Am luat-o pe niste drumuri extrem de rele cu o viteza foarte mare. Un drum abrupt si cu pietris. 10 minute pana se termina intrarea la bac. La deal am ars anvelopele si s-au stricat unele piese. Cauciuc ars la aroma. 5 minute pana la examen. Reguli incalcate, cauciucul ars, hodorogeau piesele… Am ajuns. 1 minut pana se inchid usile… Am reusit.

Exista si oameni buni in Moldova. Gata sa isi strice masina pentru un necunoscut, mai rar… Si iaca asa am sustinut eu bacul la limba franceza. Nu am cuvinte”, a scris Daniel pe pagina sa de facebook.

Ei bine, îi urăm succese tânărului absolvent și sperăm că rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor sale! Baftă tuturor absolvenților la BAC!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării