main logo
441

Au rămas doar cu promisiuni: Subteranele din Chișinău, în stare deplorabilă

Lipsite de iluminare, neamenajate, murdare. Așa continuă să arate astăzi unele subterane din Chișinău, chiar dacă subiectul a revenit în atenția societății civile și a autorităților municipale anul acesta.

Au rămas doar cu promisiuni: Subteranele din Chișinău, în aceeași stareAu rămas doar cu promisiuni: Subteranele din Chișinău, în aceiași stare

De menţionat că în municipiul Chișinău sunt, în total, 20 de pasaje pietonale subterane. 12 din acestea sunt date în locațiune agenților economici, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Aceștia sunt obligați să întrețină încăperile închiriate, scările și teritoriul adiacent, iar autoritățile trebuie să urmărească respectarea obligațiilor contractuale.

Anterior, Platforma comunitară Primăria Mea a făcut un studiu potrivit căruia majoritatea trecerilor subterane din municipiul Chișinău nu au fost reparate niciodată. 

În ianuarie curent, Primăria Chișinău spunea că planifică anul acesta să reabiliteze 8 pasaje pietonale subterane, printre care și pasajul pietonal subteran din bd. Dacia 18/1, intersecţie cu str. Teilor, surprins în fotografiile de mai jos.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării