main logo
849

Atenție, călători: Troleibuzele cu nr. 3 și 24 nu vor circula până luni

Troleibuzele cu nr. 3 și 24 nu vor circula până luni. Traseul rutei de troleibuz nr. 10 este scurtat până la strada Alexei Mateevici.

Atenție, călători: Troleibuzele cu nr. 3 și 24 nu vor circula până luniFoto: stiri.md

Iar troleibuzele cu nr. 2 și-au modificat itinerarul și circulă de pe strada Gheorghe Asachi pe Pan Halippa, Ismail, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Ciuflea şi în continuare pe traseul stabilit, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Măsura este luată în contextul suspendării traficului rutier pe strada Vasile Alecsandri, tronsonul cuprins între strada Lacului și strada Pan Halippa, unde au loc lucrări de reabilitare a rețelelor termice.

Autoritățile informează că circulația va fi reluată luni dimineață, 15 iulie.

Modificări de itinerar au suferit și troleibuzele cu nr.20. Acestea circulă de pe bulevardul Constantin Negruzzi pe Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Ciuflea, București, Ismail, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele cu nr. 35 virează de pe strada București pe Ismail, apoi se îndreaptă pe Pan Halippa, Șoseaua Hânceşti şi în continuare pe traseul stabilit.

S-a schimbat și traseul rutei de troleibuz nr. 36. De pe strada Vasile Alecsandri troleibuzele vor fi direcționate pe București, Ismail, Pan Halippa, Șoseaua Hânceşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe ruta nr.11 vor circula de la strada Alexei Mateevici pe Alexei Puşkin, Mihail Kogălniceanu, Ismail, Pan Halippa, Șoseaua Hânceşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Și microbuzele care își au traseul prin zona intervențiilor o vor ocoli pe străzile alăturate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării