main logo
594

Andrew Rayel: Am doar o fană – acasă. La cine se referă celebrul Dj

Andrew Rayel este un nume bine cunoscut în lumea muzicii, acestuia îi reușește să-și încânte publicul prin felul lui de a crea, prin apariție și desigur carismă. Fiind invitat la matinalul ”Prima Oră„, Dj-ul a făcut descoperiri din viața lui profesională, dar și din cea personală.

Andrew Rayel: Am doar o fană – acasă. La cine se referă celebrul Dj

Tânărul din Republica Moldova, care a devenit unul dintre DJ-ii de top la nivel mondial, Andrew Rayel și-a amintit despre prima lui experiență înafara țării, care a fost una plină de emoții și peripeții, relatează Știri.md cu referire la ea.md.

„Pentru prima dată am zburat și am plecat singur în India, pentru vreo șase zile. Luasem trei zboruri, însă nu cunoșteam aeroportul și din acest motiv am citit foarte mult pe internet ca să mă informez și eventual să nu mă pierd. Pe atunci eram în ultimul an de liceu, adică aveam 19 ani”

Când era la începuturi, Andrew spune că familia avea dubii față de pasiunea cea mai mare a lui – muzica. Totuși persoana care a înțeles că muzica pentru el nu este doar o ocupație trecătoarea a fost mama Dj-ului.

„De la început tata nu a înțeles exact ocupația mea, însă se bucura că nu umblu pe drumuri, ci stăteam la mine în cameră, în „studioul” meu improvizat. Mămica, cred că a văzut ceva în mine respectiv a și crezut mai mult în perspectiva pasiunii mele. Pe atunci chiar împrumutase niște bani ca să cumpărăm echipamentul necesar- două boxe, o clapă și calculatorul. Cred că văzuse un potențial în muzica pe care o creez eu, chiar și în ziua de azi ține să se informeze despre noutățile muzicale și cunoaște toate informațiile din această sferă”, povestește Andrew.

Întrebat despre fane, Andrew a oferit un răspuns foarte subtil dând de înțeles că fana lui numărul unu este iubita acestuia. În același timp acesta ne-a dat de înțeles că ține mult la fanii lui, chiar le și răspunde la mesaje.

„Am doar o fană – acasă. Cu siguranță foarte multă lume îmi scrie, atât fete cât și băieți. Atunci când am timp mă strădui să vin cu un  răspuns celora care-mi transmit mesaje constructive. Sunt persoane care-mi scriu pagini întregi despre cât de mult apreciază muzica, și cum anume muzica le-a salvat viața. Unele persoane au avut parte de perioade mai grele în viață, au fost bolnave, iar în timpul tratamentului aveau nevoie de terapie prin muzică, ascultau muzica mea și în acest mod au rămas fani pe viață”, mărturisește Dj-ul.

Dj-ul spune că mai are visuri neîmplinite în muzică, dar se pare că acesta este bine determinat să și le îndeplinească.

„ Am mixat la importante festivalurile mari (Tomorrowland, Electric Daisy Carnival), însă au mai rămas două festivaluri mari la care vreau să particip, Lollapalooza și Coachella”, spune Andrew.

Andrew spune că nu se oprește la nivelul la care a ajuns, ci tinde să crească în continuare și să-și atingă scopurile. Până atunci încă nu se simte un bărbat realizat.

„Cu siguranță nu mă simt un bărbat împlinit. Trebuie să sădesc un copac, trebuie să construiesc o casă, să fac un copil și mai sunt foarte multe de făcut, iar eu am abia 26 de ani și sunt la început. Scopurile mele sunt cu mult mai mari decât ceea ce am realizat eu până acuma și ceea ce vede lumea. Aș mai vrea să am propria casă de discuri, o companie de producție și de management”, povestește acesta.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării