main logo
16335

Alertă în Capitală: Niște obiecte aruncate la gunoi au explodat. Un rănit

O explozie a avut loc astăzi, 7 iunie, într-un tomberon de lângă Liceul Teoretic „George Meniuc” din Chișinău. Zona a fost îngrădită, iar la fața locului au intervenit serviciile speciale. Informația a fost confirmată exclusiv pentru Știri.md de Marin Garaz, șeful Poliției Capitalei.

Alertă în Capitală: Niște obiecte aruncate la gunoi au explodat. 1 rănitFoto: știri.md

Imaginile au fost expediate redacției Știri.md de către un martor, care ne-a spus că explozia a avut loc în timp ce elevii susțineau BAC-ul la limba română. 

Poliția a fost sesizată în jurul orei 11:16, iar la fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată, au fost solicitate un echipaj medical și unul IGSU.

„În cadrul documentării s-a stabilit că un bărbat de 62 de ani, în timp ce făcea lucrări de salubrizare în adiacentul străzii Albișoara, s-a apropiat de tomberon pentru a arunca gunoiul și a mișcat cu mâna tomberonul, iar în acel moment s-a produs o deflagrație”, ne-a comunicat ofițerul de presă al Direcției de Poliție mun. Chișinău, Natalia Stati.

La fața locului au intervenit și specialiștii Secției tehnico-explozibile a Centrului tehnico-criminalistic, care au ridicat niște obiecte asemănătoare cu grenade „AIRSOFT”. 

Oamenii legii au inițiat o anchetă.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării