main logo
48880

Afacere cu iz de icre: Țeapa în care a nimerit un bărbat din Nisporeni

Un bărbat din Nisporeni a ajuns victima unor escroci după ce a cumpărat mai multe borcane cu icre roșii, care ar fi trebuit să fie naturale, însă s-a dovedit că, de fapt, erau artificiale și expirate.

Afacere cu iz de icre: Țeapa în care a nimerit un bărbat din NisporeniColaj: Știri.md

În imaginile video publicate de bărbat pe rețelele sociale se poate observa că icrele au o culoare mult mai accentuată față de cele naturale, iar internautul susține că produsul cumpărat nu are gustul cuvenit, transmite Știri.md.

Icrele le-a procurat la preț de 300 de lei per borcan, iar pentru că oferta de pe Internet a fost tentantă, a cumpărat deodată cinci borcane.

Nemulțumit de calitatea produsului, bărbatul a sunat-o pe femeia care i-a vândut icrele și i-a spus că acestea sunt de o calitate proastă. Atunci, susține bărbatul, femeia a spus că icrele sunt de calitate înaltă, iar de vină ar fi fost curierul care a livrat produsele.

Astfel, femeia i-a trimis internautului alte borcane cu icre, însă și acestea erau de calitate proastă. Din nou, bărbatul a contactat-o pe femeie, dar aceasta nu a mai răspuns, iar după mai multe apeluri insistente, femeia a blocat numărul de telefon al clientului.

După o serie de videoclipuri pe rețelele sociale în care s-a plâns de calitatea icrelor, bărbatul a fost contactat de femeie, iar aceasta l-a amenințat cu răfuiala dacă nu va șterge filmulețele din mediul online.

„Femeia m-a sunat și m-a amenințat cu răfuiala pentru a șterge videourile și să nu caut pretenții, pentru că icrele costă doar 300 de lei. Dacă icrele sunt atât de ieftine și femeia recunoaște că acestea sunt de o calitate proastă, atunci de ce pe anunțurile de pe Internet a scris că icrele sunt naturale și de cea mai bună calitate?”, se întreabă bărbatul.

Acesta a publicat și un video în care vorbește cu femeia vizată. Conform discuției dintre cei doi, femeia are un limbaj foarte urât și continuă să îl amenințe pe bărbat.

„Ce pretenții ai tu la icra mea, că este amară că nu știu ce, tu nu ai mâncat icră în viața ta și de asta nu știi ce gust are. Liniștește-te și șterge acele videouri de pe Internet că o să-ți pară rău, o să-ți dau foc la tot Nisporeniul ăla. Liniștește-te, trimite icrele înapoi, îți dau banii și Dumnezeu cu tine, dă-mi pace odată. Nu căuta probleme că o să te trezești într-o dimineață și nu o să mai ai nimic”, a spus femeia în timpul unei discuții telefonice cu bărbatul.

Într-un final, bărbatul și-a recunoscut greșeala de a avea încredere și de a cumpăra șase borcane de icre la un preț atât de mic, cerând organelor de drept să-și facă treaba, întrucât legea ar trebui să fie egală pentru toți.

„Drag stat, eu am venit acasă, în țara mea, cu trei copii. Dați voie afacerilor să se dezvolte, eu le susțin pe toate, chiar și pe asta cu icre, dar să nu mintă lumea și să facă totul legal. Un borcan poate să coste chiar și 1.000 de lei, nu mă interesează, dar să fie bune. Noi trăim în 2024 și vreau că legea să fie lege pentru toți și oamenii să fie oameni cu toți”, conchide el.

Știri.md a solicitat o reacție de la Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, iar reprezentanții instituției au declarat că vor reveni cu un comentariu în acest sens.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării