main logo
1381

Accident rutier grav în Ungheni: Două persoane au avut de suferit

Potrivit unor surse din cadrul Spitalului raional Ungheni, tânărul de la ghidonul motocicletei a decedat.

Accident rutier grav în Ungheni: Două persoane au avut de suferitFoto: ungheni.org

Un nou accident rutier grav a avut loc în această după-amiază pe strada Ștefan cel Mare din sectorul Dănuțeni al municipiului Ungheni. În accident au fost implicate un microbuz de rută și o motocicletă, transmite Știri.md cu referire la ungheni.org.

Potrivit informațiilor trimise la redacția News.Ungheni.org de un martor ocular, în accident au avut de suferit două persoane care se aflau pe motocicletă în momentul impactului.

Ofiţerului de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Mariana Beţivu, a comunicat:

Un bărbat în vârsta de 57 de ani, domiciliat în municipiul Ungheni, conducând microbuzul de model Mercedes, a efectuat manevra de întoarcere la stânga în intersecție fără a se asigura.

În rezultat, a fost tamponat lateral de către motocicleta de model Magisty care era condusă de un unghenean în vârstă de 32 de ani, având în calitate de pasager o tânără în vârstă de 27 de ani. Conducătorul motocicletei, după ce a fost internat în stare gravă la Spitalul Raional Ungheni, a decedat. Pasagera acestuia s-a ales cu vătămări corporale neînsemnate”.

Sursa mai transmite că imediat la fața locului s-a deplasat grupul operativ de urmărire penală a IP Ungheni. 

La momentul examinării cu alcooltestul, polițiștii au stabilit că conducătorul microbuzului nu era în stare de ebrietate în momentul producerii accidentului, concentrația alcoolului în aerul expirat fiind de 00 mg/l. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal.

Amintim că la 22 iulie curent, un tragic accident rutier  a luat viața  unui tânăr de 22 ani. Totodată, conform Inspectoratului Național de Patrulare, doar în raionul Ungheni, în perioada 01.01.19 – 23.07.19 au avut loc 24 accidente soldate cu 3 persoane decedate și 23 persoane traumatizate.



Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării