main logo
1707

Tauber: Șor va reveni foarte curând. Va fi o surpriză pentru Dodon

Președintele Partidului Șor, Ilan Șor, va reveni în Parlament foarte curând. Va fi o surpriză mare pentru Dodon și pentru ceilalți.

Tauber: Șor va reveni foarte curând. Va fi o surpriză pentru Dodon

O declarație în acest sens a fost făcută de vicepreședinta Partidului „Șor”, deputata Marina Tauber, într-un interviu pentru Europa Liberă, transmite Știri.md.

Aceasta a menționat că revenirea lui Ilan Șor va fi o surpriză pentru președintele Igor Dodon și îl sfătuie să nu se înscrie în cursa prezidențială. 

„Poate mâine, poate poimâine, foarte și foarte curând. Deci, nu trebuie să creadă majoritatea parlamentară că, dacă ei în mod abuziv au închis sesiunea primăvară-vară, că ea nu poate să fie redeschisă pentru o ședință extraordinară și când Ilan Șor o să fie prezent la ședință, eu cred că foarte și foarte curând, eu nu că cred, eu știu, și o să fie o surpriză foarte mare, în primul rând, pentru Dodon și pentru ceilalți. 

Nu are nicio problemă să fie prezent la ședința Parlamentului, dar noi nu vrem să riscăm cu viața și securitatea dlui președinte, dar asta înseamnă că, având anumite garanții, Ilan Mironovici o să vină în plenul parlamentului,”, a declarat Marina Tauber.

Deputata susține că revenirea lui Șor în Moldova va fi o surpriză pentru Dodon, deoarece acesta deține foarte multe informații despre șeful statului.

„Dacă o să vorbim despre Dodon, nu cred că putem în genere să vorbim nici despre calitățile lui bărbătești, nici calitățile lui omenești, dar ca profesionist, eu îmi cer scuze, niciodată nu a condus ceva, nu este manager, este un politician de nivelul cel mai jos. Și de ce se teme? Pentru că dl Ilan Șor deține mai multe informații, inclusiv despre tinerețea lui Dodon, dar și despre multe alte fapte care îi sunt cunoscute dlui președinte Ilan Șor. 

Cum a spus dl Ilan Șor odată, că el, președintele nostru, cunoaște mult mai mult decât soția lui Igor Dodon, așa că desigur că Igor Nicolaevici tare nu vrea să-l vadă pe Ilan Mironovici în plenul Parlamentului ori în alte locuri publice,” a mai spus deputata.

Totodată, Marina Tauber a confirmat informația precum că Igor Dodon a fost unul dintre invitații la nunta dlui Șor.

„Da, și eu am spus foarte deschis că dl Ilan Șor o perioadă de timp, până d-lui și echipa noastră am intrat în politică, chiar a fost și finanțatorul principal al lui Igor Dodon și al carierei lui, dar și a Partidului Socialiștilor. Așa că socialiștii nu trebuie să fie aroganți în niciun caz cu colegii noștri din fracțiunea Partidului „Șor” și să nu vorbească urât ori în mod arogant despre Ilan Șor, pentru că datorită lui Ilan Șor ei stau acum în parlament și în loc să ne spună mersi că noi suntem aici, ei se fac că au uitat despre aceste fapte. 

Noi în continuare putem să le aducem aminte multe lucruri, dar sunt unele momente care, pot să spun eu, pot să spună și colegii noștri, dar momentele cele mai interesante totuși o să fie spuse și declarate de Ilan Șor,” a menționat Tauber.

Amintim că, în august 2019, Interpol a confirmat că Ilan Șor este în Israel, iar dosarul său este vizibil în sistem în toate cele 194 de state.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării