main logo
715

Serviciul Fiscal de Stat va implementa Registrul mandatelor de executare

Conceptul tehnic al Sistemului informațional automatizat „Registrul mandatelor de executare” a fost aprobat miercuri, 25 martie, la şedinţa Guvernului.

Serviciul Fiscal de Stat va implementa Registrul mandatelor de executareFoto: știri.md

Potrivit deciziei, implementarea și dezvoltarea acestuia va fi asigurată de Serviciul Fiscal de Stat, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Odată cu implementarea definitivă a sistemului, prezentarea mandatelor de executare Serviciului Fiscal de Stat se va efectua exclusiv prin intermediul Registrului mandatelor de executare.

Crearea Registrului mandatelor de executare este condiționată de necesitatea implementării unui sistem informațional care să gestioneze întreg fluxul de documente în procesul de executare a creanțelor bănești, bazate pe dispoziții de drept public, și să ofere un instrument de gestionare a acțiunilor autorităților publice îndreptățite să revendice dreptul supus executării și al Serviciului Fiscal de Stat și, totodată, să permită efectuarea raportării statistice și analitice cu o mai mare eficacitate și eficiență.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării