main logo
1161

Sandu: Începe cea mai murdară etapă. Dodon: E multă fantezie și frică

Pretendentul PAS la prezedențiale, Maia Sandu, susține că, în curând, va deveni ținta unor atacuri murdare din partea contracandidatului său independent Igor Dodon.

Sandu: Începe cea mai murdară etapă. Dodon: E multă fantezie și fricăColaj: știri.md

Fostul premier spune că vor apărea mai multe știri false despre ea, iar în spatele lor ar sta susținătorii lui Dodon, transmite Știri.md cu referire la orheitv.md

Acesta din urmă consideră că afirmațiile liderului PAS sunt cauzate de o frică naivă și neîntemeiată.

Într-o intervenție pe Facebook, candidatul PAS la prezidențiale, Maia Sandu, a declarat că urmează să apară în presă mai multe informații false despre activitatea, dar și viața sa personală. Liderul PAS a dat drept exemplu campania electorală de acum patru ani, când se zvonea că Maia Sandu urmează să aducă în țară 30 de mii de sirieni.

Maia Sandu, candidatul PAS la prezidențiale: „O să auziți cele mai neverosimile lucruri, cele mai deocheate falsuri despre mine. Faptul că se vor închide bisericile sau că eu mi-am schimbat orientarea sexuală, sau că sunt agent al extratereștilor sau al masonilor, sau că voi pune hotar pe Nistru. Să știți că toate aceste minciuni vin de la consultanții lui Igor Dodon”.

În context, candidatul PAS a îndemnat cetățenii să nu cadă pradă știrilor false în această campanie electorală.

Maia Sandu, candidat PAS la prezidențiale: „Începe etapa cea mai murdară a campaniei electorale. Eu zic să ne punem centurile de siguranță, să nu ne lăsăm prinși în capcanele mincinoase ale lui Igor Dodon”.

Socilitat pentru reacție, purtătorul de cuvânt al lui Igor Dodon, Ludmila Muntean, ne-a declarat că, în staff-ul Maiei Sandu este multă fantezie, multă frică naivă și neîntemeiată. Le dorim să fie mai realiști, și în viață, și în politică, și în competiția electorală. Noi facem campanie, discutând cu oamenii, fără a ne preocupa de fobiile și de imaginea contracandidaților”.

Amintim că, în campania prezidențială din 2016, în presă au apărut mai multe știri false despre Maia Sandu inclusiv despre faptul că ea ar fi acceptat venirea a câtorva mii de imigranți sirieni în Moldova, că ar fi agentul secret al Americii sau că ar face parte din comunitatea LGBT. Informații dezmințite de către Maia Sandu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării