main logo
2008

Popșoi comentează cererea lui Năstase privind retragerea Maiei Sandu

Poporul va decide la 1 noiembrie dacă cererea candidatului Partidului ”Platforma DA” la prezidențiale, Andrei Năstase, privind retragerea din cursă a Maiei Sandu în favoarea sa este îndreptățită.

Popșoi comentează cererea lui Năstase privind retragerea Maiei SanduFoto: știri.md

Declarația a fost făcută de Mihai Popșoi, reprezentantul candidatului PAS la funcția de președinte, în cadrul dezbaterilor electorale de la Televiziunea Centrală, transmite Știri.md cu referire la orheitv.md.

Popșoi a preferat doar să spună că partidul din care face parte îl va susține pe candidatul cu cele mai multe șanse să-l învingă pe președintele Igor Dodon.

Mihai Popșoi, reprezentantul candidatului PAS la alegerile prezidențiale: „Cred că răspunsul la această întrebare îl vor da cetățenii și doar ei sunt în drept să judece și această decizie a cetățenilor va fi oferită în data de 1 noiembrie. Noi, așa cum am spus de fiecare dată, vom sprijini candidatul de dreapta cu cele mai multe șanse să-l învingă pe Igor Dodon în alegerile prezidențiale”.

Mihai Popșoi a mai menționat că Maia Sandu, dacă va deveni președinte, va lupta împotriva corupției și va curăța sistemul judiciar. 

Anume după asta, spene vicepreședintele PAS, cetățenii moldoveni plecați peste hotare își vor dori să revină acasă. 

Potrivit lui Popșoi, candidatul PAS a promis că va crește pensiile, în așa fel încât să nu există bătrâni care primesc pensii sub minimumul de existență și va ajuta agricultorii și antreprenorii afectați de secetă și de pandemia de coronavirus.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării