main logo
879

PDM anunță campania Altfel de Politică: Oamenii să spună cum să procedăm

Partidul Democrat a lansat astăzi campania Altfel de Politică, o campanie ''de consultări interne cu toți membrii de partid și susținătorii''.

PDM anunță campania Altfel de Politică: Oamenii să spună cum să procedămFoto: știri.md

Despre aceasta a anunțat în cadrul unei conferințe de presă liderul partidului, Pavel Filip, transmite Știri.md.

''Vrem să facem ALTFEL DE POLITICĂ, astfel încât toți cei care ne susțin și fac parte din echipa PDM să fie informați despre situația din partid și din țară. 

Vrem să facem ALTFEL DE POLITICĂ, vrem ca deciziile în partid să nu fie luate, ca în majoritatea formațiunilor politice, de către conducerea PDM, ci – împreună cu membrii de partid.

În această perioadă deputați și membri ai conducerii PDM merg și vor merge în toate organizațiile noastre teritoriale pentru a discuta cu membrii și susținătorii noștri. Oamenii ne vor spune cum văd ei că ar trebui să procedăm în continuare, ce își doresc ei pentru Republica Moldova și pentru localitatea lor.

Împreună cu oamenii din echipele noastre din teritoriu vom decide:

- cum va acționa PDM în ajun de turul 1 și turul 2 al alegerilor prezidențiale

- cum evaluăm activitatea exponenților noștri în Guvern și dacă vom continua să ne aflăm la guvernare

- cum va acționa PDM după alegeri, inclusiv în contextul unei reconfigurări politice sau a unor eventuale alegeri anticipate.

Vreau să mulțumesc tuturor membrilor și susținătorilor noștri, care, în ciuda atacurilor care vin din diferite părți, se mențin uniți și puternici. Ei ne dau putere și curaj, iar fiecare întâlnire în teritoriu ne umple de energie și idei pentru mult timp înainte'', se arată în comunicatul PDM.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării