main logo
988

Natalia Morari, despre zvonul că va candida la prezidențiale: Fals

După ce în presă au apărut mai multe informații privind lansarea jurnalistei Natalia Morari în politică, aceasta a venit cu o reacție în acest sens pe o rețea de socializare.

Natalia Morari, despre zvonul că va candida la prezidențiale: Fals

„În tabăra analiștor de curte - care recent și-au schimbat curtea și lucrează acum pentru un alt stăpân - a apărut mai nou un zvon precum că eu mă lansez în politică și aș mai ținti spre candidatul unic la prezidențiale. La început râdeam și mă întrebam ce ei fumează, dar în ultima vreme fake-ul se răspândește cu atâta insistență încât deja mă întreb “De ce?”, a scris Morari pe Facebook, transmite Știri.md.

Cu toate acestea, jurnalista a dat și o explicație la cele văzute în mass-media.

„Personal văd o legătură directă cu editorialul faimos al deputatului socialist Bogdan Țîrdea, prin care s-a testat terenul cu ideea “implicării din exterior în procesele politice din Moldova prin intermediul finanțării diferitor ONG-uri de către donatorii externi” (TV8 este unicul post de televiziune din țară care este un ONG). Apoi a urmat adresarea președintelui țării către activul SIS în care el a repetat aceeași idee. Consider asta un semnal foarte prost pentru întreaga societate civilă și riscul de revenire la practica veche «охота на ведьм», atât de tare îndrăgită de Plahotniuc”, a comentat Natalia Morari.

Jurnalista a venit și cu o rugăminte către colegii săi și i-a rugat insistent să se informeze sau să o contacteze „Atunci când răspândiți zvonuri, sunați-mă pe mine și întrebați-mă direct. Eu nu candidez și nu mă lansez nicăieri. Tot ce pot promite celor care lansează asemenea zvonuri - Politica mea va rămâne o durere de cap pentru voi, cel puțin mă voi strădui s-o fac”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării