main logo
927

Litvinenco, despre postarea lui Chicu: Ar trebui să-și ceară scuze

Deputatul fracțiunii PAS (Partidul Acțiune și Solidaritate), Sergiu Litvinenco, a venit cu o recție în urma postării lui Chicu.

Litvinenco, despre postarea lui Chicu: Ar trebui să-și ceară scuze

După ce Chicu a lansat un atac dur asupra României, Litvinenco și-a exprimat indignarea pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md:

„Știți ce este cel mai nostim în postarea dezgustătoare a lui Chicu la adresa europarlamentarului și președintelui delegației Parlamentului European pentru relația cu Republica Moldova, Siegfried Mureșan?

În timp ce Siegfried Mureșan lupta alături de noi ca să scăpăm de cancerul pe nume Plahotniuc, Chicu îl slujea pe Plahotniuc.

Era chiar ”vistiernicul” lui Plahotniuc. Și acum, grație faptului că noi, datorită inclusiv lui Siegfried Mureșan, am curățat țara de cancerul numit Plahotniuc, Chicu are și el ”posibilitatea” să se răstească la Plahotniuc.

Și să-l învinuiască de furtul miliardului, furtul aeroportului și multe altele.

Este incredibil ce își permite acest parvenit ajuns în funcția de Prim-ministru.

Dacă are măcar un pic de respect față de statul pe care-l reprezintă, ar trebui să-și ceară scuze pentru un astfel de limbaj specific unui "pățănaș" crescut la pieptul unui proxenet fugar…”, a conchis deputatul.

Știri.md amintește că premierul țării noastre, Ion Chicu, a atacat dur șeful delegației Parlamentului European la Comitetul de Asociere UE-Moldova, Siegfried Mureșan, și România, despre care spune că „geme de cea mai mare corupție din Europa”.

Ulterior, MAE al României a venit cu o reacție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării