main logo
1266

Ghimpu, întrebat ce face pe timp de pandemie: O trec ușor

Pe timp de pandemie, fostul președinte al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, își petrece timpul acasă, în grădină.

Ghimpu, întrebat ce face pe timp de pandemie: O trec ușorFoto: radiochisinau.md

Acesta spune că urmărește și viața politică din Republica Moldova și mai comentează pe Facebook evenimentele politice, dar spune că politica autohtonă a devenit mai puțin interesantă de când Rusia, potrivit lui, a preluat controlul asupra Republicii Moldova, transmite Știri.md cu referire la cotidianul.md.

„În comparație cu alții, sigur că trec mai ușor prin pandemie. Mă aflu la Colonița, în grădină, la aer curat. Muncă fizică, când o floare, când o iarbă, când retez via, când prășesc. Mă strădui ca fizic să nu cad, ca să nu pot ridica o felie de pâine. După atâția ani de muncă la masă, devii ca o păsărică de asta… plouată”, a declarat Mihai Ghimpu în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

„Am grijă să urmăresc viața politică, scriu pe Facebook. Nu las lucrurile importante să treacă pe alături. Ce să vă zic – am ajuns într-o situație în care nu ai ce spune și pe cine critica”, a spus el.

„E trist că am ajuns că Rusia controlează și stânga, și așa-zisa dreapta parlamentară”, a adăugat Ghimpu.

Acesta spune că nu se implică în viața politică a Partidului Liberal, condus de Dorin Chirtoacă.

„Așa am luat o decizie la partid. Lasă lumea să se mai odihnească și eu să mă odihnesc. A fost aleasă o nouă conducere și ei răspund de ceea ce fac.

Eu mai merg la ședințele Consiliului numai, unde sunt prezenți și președinții organizațiilor teritoriale. Și cu această pandemie, partidele sunt limitate în acțiune. Cele parlamentare mai au microfonul la dispoziție”, a mai declarat fostul lider al liberalilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării