main logo
531

Explicația celor 3 bărbați care au furat un automobil la Strășeni

Trei bărbați cu vârstele cuprinse între 17 și 57 de ani sunt documentați de oamenii legii după ce au răpit automobilul unui consătean.

Explicația celor 3 bărbați care au furat un automobil la StrășeniColaj: știri.md

Poliția a fost alertată chiar de proprietarul mașinii, care a spus că din curtea casei sale din Strășeni i-a dispărut vehiculul, transmite Știri.md.

Imediat, forțele de ordine au întreprins toate măsurile, iar în mai puțin de 2 ore, automobilul furat a fost găsit în satul Negrești din raionul Strășeni, abandonat în apropiere de locuința unei rude a unuia dintre făptași.

În scurt timp au fost depistați și făptașii, care s-au dovedit a fi locuitori ai aceluiași oraș ca şi victima, cercetați, anterior, pentru diferite infracțiuni.

Fiind audiați de polițiști, bănuiții și-au recunoscut vina, menționând că au răpit mașina pentru a se plimba câteva zile și că ideea le-a venit când au văzut cheile lăsate în lacătul de pornire a unității de transport.

Atât făptașii, cât și automobilul au ajuns la IP Strășeni, unde urmează să fie stabilite toate circumstanțele cazului și a se lua măsurile legale, autovehiculul urmând a fi restituit proprietarului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării