main logo
1018

Doi români vindecați de COVID-19 au fost din nou depistați pozitiv

Doi bărbați din Buzău, declarați vindecați de coronavirus în luna martie, au fost depistați din nou pozitiv. Cei doi sunt asimptomatici, dar au fost internați în Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, iar autoritățile anunță că nu au intrat în contact cu alte persoane.

Doi români vindecați de COVID-19 au fost din nou depistați pozitiv

Cei doi veri din Buzău, de 29 și 46 de ani, au venit din Italia în luna martie și au intrat în carantină instituționalizată, fiind testați, transmite Știri.md cu referire la newsweek.ro.

Rezultatele au fost pozitive pentru COVID-19 și au fost internați într-un spital din București, unde au primit tratament specific.

În 26 martie, cei doi au fost externați și s-au izolat împreună într-un imobil, unde au fost monitorizați de medicii de familie.

În a 12-a zi de izolare, le-au fost prelevate noi probe, iar rezultatul testelor a ieșit pozitiv. Din acest motiv, cei doi bărbați, care sunt asimptomatici, au fost internați în Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Autoritățile buzoiene dau asigurări că în ultimele două săptămâni cei doi veri au stat izolați și nu au intrat în contact cu alte persoane.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării