main logo
1178

Dodon, despre sărbătorile de Paşte: Nu-i supuneţi riscului pe cei dragi

Cel mai mare cadou pe care îl puteţi face celor apropiaţi este să nu-i expuneţi riscului. Acesta este mesajul şefului statului, Igor Dodon, înaintea Sărbătorilor de Paşte, către cetăţenii din diasporă.

Dodon, despre sărbătorile de Paşte: Nu-i supuneţi riscului pe cei dragiFoto: știri.md

Totodată, Dodon a precizat că în următoarele zile va avea o întrevedere cu conducerea bsericii, la care se va discuta cum vor decurge anul acesta Sărbătorile de Paşte, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

"Eu cred că cel mai mare cadou pe care îl puteţi face celor apropiaţi este să nu-i expuneți riscului. Înţelegem că sunt sărbători, care noi moldoveni avem anumite tradiţii care trebuie să le respectăm, dar noi vom decide cum va fi procedura acestei sărbători ca să nu ne expunem riscului suplimentar", a declarat Igor Dodon.

Igor Dodon a mai îndemnat cetăţenii să se abţină să vină acasă de sărbători.

"Înţeleg că doriţi acasă şi revenirea de Paşte, deseori, nu era doar revenirea către Sfintele Sărbători, dar, în mare parte, era posibilitatea să vă revedeţi rudele. Chiar dacă veniţi în următoarele zile, veţi fi obligaţi să staţi 14 zile în carantină, pentru că altfel riscaţi cu rudele şi cei apropiaţi.

De aceea, evitaţi în această perioadă să îi supuneţi riscului pe cei apropiaţi. Abţineţi-vă în această perioadă de a reveni acasă", a spus Dodon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării