main logo
2899

Discuția care a încins spiritele dintre Novac și Popșoi, publicată

Scandal și bătaie au avut loc în pauza emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, ieri seara, 9 iunie.

Discuția care a încins spiritele dintre Novac și Popșoi, publicatăColaj: știri.md

Totul s-a luat de la faptul că deputatul PAS, Mihai Popșoi, l-a criticat pe deputatul PSRM și i-a amintit că ar fi înregistrat o căsătorie fictivă pentru a beneficia de unele terenuri. Ulterior, Grigore Novac i-a reproșat lui Popșoi să nu se lege de soția lui și de rudele lui, scrie tv8.md.

Prezentatoarea emisiunii, Mariana Rață a menționat că în pauză lucrurile au degenerat și au urmat replici dure, inclusiv cu cuvinte necenzurate. 

Spiritele s-au calmat, iar la finalul emisiunii, Novac a spus că nu regretă că l-a lovit și că astfel vor păți toți cei care vor implica în dezbateri numele rudelor sale.

De cealaltă parte, Popșoi a anunțat că a retras chemarea pe care a făcut-o la poliție. Asta pentru că Grigore Novac beneficiază de imunitate.

”Dacă nu ar fi avut imunitate, ar fi avut minte”, a încheiat deputatul PAS.

„Niciodată nu am tolerat violența. Cu atât mai mult este inacceptabilă violența între deputați, cei care ar trebui să servească drept exemplu cetățenilor de rând. TV8 condamnă un astfel de comportament, mai cu seamă în studioul său”, a scris Mariana Rață pe pagina sa de facebook.

TV8 a publicat pe pagina sa de Facebook segmentul video în care s-au încins spiritele celor doi deputați.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării