main logo
2839

Cea mai sexy atletă din lume antrenează fotbaliștii Borussia Dortmund

Borussia Dortmund are un nou antrenor de fitness, care le-ar face geloase pe toate iubitele fotbaliștilor clubului.

Cea mai sexy atletă din lume antrenează fotbaliștii Borussia Dortmund

Alica Schmidt, considerată "cea mai sexy atletă din lume", s-a alăturat staff-ului vicecampioanei Germaniei. Sportiva de 21 de ani își împărțea viața între modelling și atletism, iar de acum încolo se va ocupa de starea de sănătate a jucătorilor din cadrul primei echipe, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Mats Hummels a fost prima vedetă de la Dortmund care s-a antrenat cu Alica Schmidt. Cei doi au participat la o sesiune de antrenament în sală, după care s-au întrecut pe o distanță de 400 de metri.

În acest an, revista australiană "Busted Coverage" a numit-o pe Alica "cea mai sexy atletă din lume". Ea a avut și o ofertă de a semna cu Playboy, dar a ales să se concentreze pe partea sportivă.

Alica Schmidt este considerată marea speranță a Germaniei pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. În 2017, atleta a obținut argintul la Europenele de tineret, în proba de ștafetă 4 (ori)x400 metri. Anul trecut, Alica a câștigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de Atltetism pentru atleții cu vârsta de până la 23 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării