main logo
1484

Antonia a avut o apariție extrem de provocatoare pe coperta unei reviste

Antonia, în vârstă de 31 de ani, apare pe coperta celui mai nou număr al revistei Touch Magazine.

Antonia a avut o apariție extrem de provocatoare pe coperta unei revisteFoto: cancan.ro

Îmbrăcată într-un body de culoare albă, Antonia a pozat foarte provocator și a scos în evidență trupul său lucrat atent la sală, transmite Știri.md cu referire la Cancan.ro.

Ca de obicei, imaginea i-a impresionat pe fani, care au complimentat-o pe artistă pentru look, dar și pentru atitudine.

Aceasta nu este pentru prima oară când solista își pune pe jar fanii cu imaginile postate pe rețelele sociale. Recent, o poză în care apărea doar în dresuri a adunat 150.000 de like-uri în nici 24 de ore.

Întrebată foarte des ce face pentru a-și menține silueta, Antonia a răspuns acum câteva luni, pentru VIVA!.

„Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, spunea artista.

Antonia crede că o dietă echilibrată poate ajuta pe oricine să ajungă la silueta dorită: „Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”.

Vedeta a explicat, însă, ca face o greșeală pe care o fac multe femei: adoarme fără să se demachieze, lucru care nu este deloc benefic pentru ten.

„Trebuie să fiu sinceră, uneori dorm machiată. Nu este ceva foarte sănătos, nu recomand, știu că mă ceartă toată lumea, și mama, dar ăsta e adevărul. Nu e ok, dar se mai întâmplă”, s-a confesat iubita lui Velea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării