main logo
3796

Zotea: Gardul nou al Parlamentului, demolat pentru că au uitat de poartă

Deputata din partea Partidului Liberal, Alina Zotea, se declară nemulțumită de irosirea a circa 400 de mii de lei din bugetul țării pentru fundația unui gard de protecție al Parlamentului, ca ulterior acesta să fie demolat pentru a face poartă spre parcările deputaților.

Zotea: Gardul de la Parlament, demolat pentru că au uitat de poartăAlina Zotea: Cele mai scumpe parcări din R. Moldova sunt pentru deputați.

„Cele mai scumpe parcări din R. Moldova sunt pentru deputați!

Recent am făcut o interpelare în adresa Ministerului Economiei și Infrastructurii pentru a afla care este cauza demolării fundației gardului din spatele Parlamentului și care sunt costurile.

Prin scrisoarea nr. 10/2-4836, am primit răspuns că după ce au fost inițiate lucrările și s-au cheltuit aproape 400 de mii de lei pentru fundația unui gard de protecție al Parlamentului, planurile s-au schimbat și cei de la Ministerul Economiei și Infrastructurii au decis sa demoleze fundația și să mai amenajeze încă câteva parcări.

Deci din incompetență, au fost cheltuiţi aproape 400 de mii de lei din bugetul țării, adică din banii cetățenilor.

Va răspunde cineva pentru irosirea a 400 de mii de lei sau tot vor fi puși pe seama cetățenilor așa cum a fost pus și miliardul furat?”, a scris Alina Zotea pe pagina sa de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării