main logo
6362

Votum.md: Ceban vs. Năstase. Alege candidatul favorit în turul II

Duminică, 20 octombrie, în Republica Moldova au avut loc alegeri locale generale. Conform rezultatelor acestora, în cel de-al doilea tur se vor confrunta candidatul PSRM, Ion Ceban, pentru care au votat 40,16% dintre alegători, și liderul platformei ACUM, Andrei Năstase, care a acumulat 31,09% din voturi.

Aceste rezultate sunt foarte apropiate de cele ale sondajului de pe site-ul Votum.md, unde, de asemenea, liderii cursei electorale au devenit Ion Ceban și Andrei Năstase. 

În legătură cu acest fapt, Votum.md lansează un nou sondaj - vot online în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor locale din Chișinău.

Pentru unul dintre cei doi candidați, care au intrat în turul doi de scrutin, poate vota orice utilizator cu acces la Internet, înregistrat pe site-ul Votum.md

La fel ca data precedentă, noul sondaj poartă un caracter exclusiv de cercetare și nu afectează în nici un fel rezultatul alegerilor reale, care vor avea loc pe 03 noiembrie 2019.


Reamintim, în timpul campaniei electorale, platforma Votum.md a organizat o serie de întâlniri și transmisiuni în direct cu candidații la funcția de primar al municipiului Chișinău, care au fost găzduite de către centrul de presă Simpals. 

Printre invitații platformei Votum.md s-au numărat și candidații Andrei Năstase și Ion Ceban, care și-au prezentat campania electorală și au răspuns la întrebările cetățenilor. 

Dorim să remarcăm că, pentru Năstase și Ceban, aceste transmisiuni live în centrul de presă Simpals au fost singura apariție live din întreaga lor campanie electorală.

Cu fiecare nou sondaj sociologic, site-ul Votum.md atrage un număr din ce în ce mai mare de utilizatori, ceea ce, la rândul său, duce la rezultate mai precise ale votării online.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării