main logo
627

Voronin: Igor Dodon nu face niciun pas fără coordonarea democraților

Șeful statului nu face niciun pas fără a coordona cu Partidul Democrat. Afirmația îi aparține liderului Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, și a fost făcută în cadrul emisiunii „Adevărul live”.

Voronin: Igor Dodon nu face niciun pas fără coordonarea democraților

 Potrivit lui Voronin, colaborarea dintre democrați și socialiști, lider neformal al cărora este Igor Dodon, se observă foarte bine prin voturile importante din Parlament, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

„Dodon nu face niciun pas fără a coordona cu democrații. Cele mai importante indicații se dau, desigur, de la președintele Partidului Democrat. Acum mai sunt și alte modalități de a da indicații, și prin mesaje, și prin alte moduri. Dar îmi pare că e un intermediar care transmite aceste indicații. El niciun pas nu face fără a coordona cu PD-ul, asta nici nu se discută. Uițați-vă în Parlament cum votează. Socialiștii ca pionerii ridică mânuța și votează”, a spus Vladimir Voronin.

Cu referire la colaborarea PD-PSRM din Parlament, liderul PCRM a amintit de votarea legii prin care a fost schimbat sistemul electoral, dar și noul Cod al regulilor și procedurilor parlamentare, pe care inițial socialiștii l-au criticat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării