main logo
1417

Voronin, către Candu: Nici nu ați numărat voturile, terminați cu falsificările

Deputații și-au început ziua de muncă de astăzi cu o serie de propuneri pentru ordinea de zi. Nici una dintre inițiativele PSRM, PLDM, PL și PCRM nu au fost acceptate din lipsă de voturi.

Voronin, către Candu: Nu ați numărat voturile. Asta e falsificare

În momentul în care deputatul PDM Ștefan Creangă a propus pentru ordinea de zi un proiect, acesta a trecut cu voturile democraților, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

O singură propunere a obținut susținere, cea venită de la democratul Ștefan Creangă.

„Toate propunerile care s-au făcut de socialiști și de liberal-democrați, dvs. nici nu vă uitați în sală și spuneți că propunerile nu au fost susținute. Asta e falsificare. Adevărată falsificare! Aici este totul înregistrat și dvs. veți răspunde pentru acest lucru. Numai s-a propus ceva de la fracțiunea asta coruptă și mafiotă, și deodată 30 de oameni au trecut. Noi suntem în sală 93. 93 împărțit la doi cât e, domnul Candu? De ce nu numărați? Propunerea cu Nistru a trecut! A votat toată partea ceea, partea asta și noi am votat. N-ați numărat voturile. Eu vă rog frumos, terminați măcar la sfârșit de mandat cu falsificările astea. Vă ajunge patru ani de zile”, a comentat Voronin.

În ședința de astăzi a Parlamentului s-au prezentat 93 de deputați, iar pentru ca o propunere să treacă este nevoie de majoritatea simplă, adică de votul a 47 de deputați. Proiectul lui Creangă a acumulat însă doar voturile democraților care sunt în număr de 40 la ședința de astăzi. Cu toate acestea, proiectul a trecut.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării