main logo
363

Usatîi: Opoziția din Moldova ar trebui să boicoteze alegerile parlamentare din februarie 2019

Liderul „Partidului Nostru” (PN), Renato Usatîi, consideră că opoziția din Moldova, indiferent de culoarea politică, ar trebui să boicoteze alegerile parlamentare programate pentru luna februarie 2019.

Usatîi: Opoziția ar trebui să boicoteze alegerile parlamentare

În cazul în care acest lucru nu se va produce, atunci Ustaîi le propune liderilor formațiunilor de opoziție să-și coordoneze acțiunile împreună cu el, pentru ca să nu fie înaintați candidați de dreapta în circumscripții de la nordul și sudul Moldovei.

Usatîi a afirmat, în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, că partidele de dreapta și cele de stânga trebuie să se înțeleagă care și pe ce circumscripții vor candida și spune că deja a început discuții în acest sens. „Nu vorbesc despre formarea unei coaliții, ci despre acțiuni planificate și coordonate. În ultima perioadă m-am mobilizat și vorbesc despre asta”, a spus Usatîi, fără a preciza cu cine anume discută, scrie Ziarul Național.

Liderul PN a adăugat că va participa la alegerile parlamentare și va încerca să ajungă în Moldova. „Vom participa, așa cum am mai spus, cu două partide, plus că avem o înțelegere cu o anumită formațiune care ne va asigura la alegeri, deoarece nu putem admite să fie scos partidul din cursa electorală. Vom merge cu două partide sigur, dar al treilea este sub semnul întrebării. Oamenii lui Plahotniuc sunt foarte preocupați de această problemă de asta nu trebuie să vorbim despre aceste lucruri”, a conchis Usatîi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării