main logo
587

Un deputat face haz pe seama lui Țîcu: Va ocupa ultimul loc

Vicepreședintele Parlamentului și al Partidului Acțiune și Solidaritate, Mihai Popșoi, îl critică dur pe fostul său coleg Octavian Țîcu, care a decis să părăsească fracțiunea PPDA și să candideze la Primăria Chișinău.

Un deputat face haz pe seama lui Țîcu: Va ocupa ultimul locFoto: Știri.md

Popșoi crede că Țîcu nu va înregistra rezultate bune la alegerile locale din 20 octombrie și face haz pe seama lui, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„Vreau sa îi urez succes fostului coleg Țîcu să ia mai multe voturi decât Valeriu Munteanu, Ruslan Codreanu sau, în cel mai rău caz, nu mai puține decât Vladimir Cebotari. 

Dl Tîcu va avea o concurență acerbă pentru un loc în subsolul clasamentului. Dacă pentru asta merită să dai cu piciorul în cei care au muncit și te-au adus în Parlament… 

Un bărbat adevărat într-o asemenea situație își depune mandatul”, îi sugerează Popșoi într-o postare pe Facebook.

Amintim că Octavian Țîcu a părăsit fracțiunea PPDA, dar a anunțat că rămâne deputat independent în cadrul Blocului ACUM.

Pe de altă parte, vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari crede că acest lucru nu este posibil. Țîcu nu mai poate face parte din bloc și ar trebui să fie deputat independent.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării