main logo
1358

Un autocar care apare într-un filmuleț al PSRM, filmat în flăcări

Noaptea trecută a ars în totalitate un autocar care apare într-un video al socialiștilor. Cel puțin despre acest lucru a informat Ceban.

Un autocar care apare într-un filmuleț al PSRM, filmat în flăcări

„Noaptea trecută, la ora 03:00, a avut loc un alt incident, care, cel mai probabil, indică modul în care va avea loc campania electorală. Camerele video au surprins o persoană înainte de declanșarea incendiului. Persoana respectivă s-a apropiat de autocarul Mercedes Travegodo. Oamenii legii au fost informați de această infracțiune”, a scris Ion Ceban pe Facebook, transmite Știri.md.

Socialistul spune că acesta este cel de-al doilea incident alarmant din sudul țării în ultima săptămână.

„Cu câteva zile în urmă, fiind în stare de ebrietate, un reprezentant al PDM a intrat în mulțimea de activiști ai Partidului Socialist. Candidatul nostru la funcția de deputat în Parlament s-a apărat. În rezultat, pe numele acestuia a fost deschisă o cauză penală”, a mai adăugat Ceban.

Ulterior a venit cu un îndemn către democrați:

„Îi îndemnăm pe toți concurenții electorali, în primul rând, pe reprezentanții Partidului Democrat, să păstreze limitele decenței, legalității și nici măcar să nu creadă că astfel de acțiuni și provocări pot speria sau opri reprezentanții Partidului Socialist în aspirația și pregătirea lor de a câștiga viitoarele alegeri”, a conchis Ion Ceban.

În video de mai jos apare autocarul care a fost incendiat și filmulețul în care apare pentru campanie electorală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării