main logo
1331

Ulanov, despre perioada în care Dodon era ministru al Economiei

Deputatul Partidului Șor, Denis Ulanov, spune că reținerea Marinei Tauber și a Reghinei Apostolova a fost făcută la comanda lui Igor Dodon.

Ulanov, despre perioada în care Dodon era ministru al EconomieiFoto: orheitv.md

Acesta afirmă că cele mai multe ilegalități la Banca de Economii s-au făcut atunci când Igor Dodon era ministru al Economiei, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

„Noi mergeam la Orhei pentru a ne întâlni cu alegătorii. Nimeni nu știa că deputații se vor întâlni într-o ședință plenară. În drum spre Orhei ne-a oprit poliția, mi-au luat documentele. În mașina mea se afla Apostolova și Tauber.

În acest timp, Alexandr Slusari anunță că Marina Tauber și Reghina Apostolova încearca să fugă din casă. Timp de 30 de minute mașina mea a fost reținută.

Tauber și Apostolova au urcat în altă mașină. Ulterior au mai venit 2 mașini de poliție. Au început să ne urmărească. Despre ilegalitățile făcute de angajații MAI noi deja ne-am adresat cu o solicitare la minister. Domnule Slusari, show-ul s-a terminat.

Nimeni nu-și amintește că atunci când Dodon era ministrul Economiei, Greceanîi - ministrul Finanțelor. Ce se întâmplă atunci la Banca de Economii și câte miliarde de lei au fost acordate credite înterprinderilor de stat.

De exemplu, "Serviciu Auto-Expert", "Aschim". Nimeni nu-și amintește de aceste datorii", a declarat Denis Ulanov.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării