78
0
Tudor Ulianovschi a avut o întrevedere cu ambasadorul Finlandei
78
0

Pledăm pentru aprofundarea dialogului politic şi a contactelor sectoriale cu Finlanda şi în contextul preluării de către Helsinki, începând cu 1 iulie 2019, a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Declaraţia a fost făcută de către Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Tudor Ulianovschi în cadrul întrevederii cu ambasadorul Republicii Finlanda în Republica Moldova, cu sediul la Bucureşti, Päivi Pohjanheimo, cu prilejul încheierii misiunii diplomatice, transmite Știri.md.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au reliefat evoluţia pozitivă a relaţiilor bilaterale moldo-finlandeze şi dorinţa comună de a dezvolta şi consolida relaţia bilaterală prin intensificarea dialogului politico-diplomatic. 

„Sunt convins că cooperarea dintre ţările noastre în domeniul politic, dar şi contactele sectoriale vor permite o mai bună interacţiune şi în alte domenii de interes comun”, a declarat Tudor Ulianovschi.

La rândul său, ambasadorul Päivi Pohjanheimo a mulţumit pentru cooperarea productivă cu autorităţile moldoveneşti pe parcursul mandatului său în Republica Moldova.

Citește și
article image
Pavel Filip, la întrevedere cu delegaţia franceză....
0
99
article image
Premierul Maia Sandu s-a întâlnit cu un secretar de stat...
0
80
article image
Reprezentanții Moldovei și Transnistriei se întâlnesc la...
0
82
article image
Serghei Lavrov, îngrijorat de vorbitorii de limbă rusă din...
5
589