main logo
597

Tragedia din Kemerovo: Minut de reculegere în Parlamentul de la Chișinău

Deputaţii au ţinut astăzi în debutul şedinţei plenare un minut de reculegere în memoria persoanelor care şi-au pierdut viaţa în incendiul devastator de la centrul comercial din Kemerovo (Siberia), soldat potrivit celui mai recent bilanţ cu 64 de morţi, între care 41 de copii.

Tragedia din Kemerovo: Minut de reculegere în ParlamentTragedia din Kemerovo: Minut de reculegere în Parlamentul de la Chișinău

Ieri în Rusia a fost decretat doliu naţional după incendiul de la centrul comercial din Siberia. Locuitorii din Kemerovo dar şi preşedintele Rusiei Vladimir Putin au depus în ultimele zile flori într-un loc amenajat în memoria victimelor în apropierea clădirii centrului comercial „Zimniaia Vişnia" ("Vişina de iarnă"), scrie Moldpres.

Regiunea Kemerovo a declarat trei zile de doliu începând cu ziua de marţi.

Incendiul s-a declanşat în jurul orei 11:00 duminică la al treilea şi ultimul etaj al acestui mall situat în centrul orașului Kemerovo. Dotat cu o saună, mai multe săli de cinematograf şi restaurante, precum şi o sală de bowling, acest centru era extrem de aglomerat duminică.

Autorităţile ruse au denunţat încălcări ale normelor de securitate după incendiul de duminică, unul dintre cele mai cumplite produse în Rusia în ultimii ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării