main logo
4631

Tiraspolul: Vlad Plahotniuc nu a trecut prin regiunea transnistreană

Potrivit lui Ruslan Mova, șeful Departamentului de Interne de la Tiraspol, Vlad Plahotniuc nu ar fi părăsit Republica Moldova prin regiunea transnistreană, scrie KP.

Tiraspolul: Vlad Plahotniuc nu a trecut prin regiunea transnistreană

„Este imposibil. Cum vă puteți imagina că o astfel de persoană, cu așa coloană oficială, s-ar putea deplasa pe teritoriul PMR fără nicio verificare? Dacă ar fi apărut aici, toată republica ar fi vorbit! El a adus atâtea necazuri și rele în Transnistria, numai noi știm cât de multe”, a spus Mova pentru KP, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Amintim că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a anunțat că nu se află în Republica Moldova. „Am nevoie de timp pentru a-mi securiza familia, după ce a trecut prin momente grele, inclusiv după o tentativă de răpire eșuată a mea, care a avut loc anul trecut, când mă aflam într-o vizită peste hotare”, a scris Vlad Plahotniuc.

În iunie curent, Igor Dodon declara că Vlad Plahotniuc și Ilan Șor au părăsit Republica Moldova prin regiune transnistreană. „Potrivit informațiilor noastre, principalul antierou, liderul democraților nu a zburat seara. Ei au luat o pauză la 17:30 și la acel moment ei deja nu mai erau în Moldova. Împreună cu Șor, cu mașinile, au plecat prin Transnistria. Toți erau șocați”, a spus Dodon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării