main logo
704

Tauber: Dodon și Greceanîi au presat cum au putut sistemul judecătoresc

Marina Tauber făcut declarații pentru presă după pronunțarea deciziei Curții de Apel.

Tauber: Dodon și Greceanîi au presat cum au putut sistemul judecătorescColaj: Știri.md

Politiciana i-a învinuit pe Zinaida Greceanîi și Igor Dodon, ca ar fi presat „cum au putut” sistemul judecătoresc, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Mai mult, aceasta afirmă că unul din judecătorii care a luat decizia în cazul său, ar fi fost vizitat de procurorii anticorupție, sugerând că judecătorii nu au fost independenți în decizii. „Eu o să stau 30 de zile în arest la domiciliu, fiind privată toate drepturile să fac campanie electorală, fiind înscrisă în listele orașului Orhei”.

Aceasta a ținut să facă o adresare către președintele Igor Dodon: „Stimate, ori NEstimate Dodon, să știți că ce n-ar fi, eu în continuare o să lupt, și din arest la domiciliu, și din izolator. (...) Ceea ce face Dodon și Greceanîi nu fac împotriva mea, ci împotriva oamenilor (...) Dacă domnul Dodon și Greceanîi cred că cu hotărâri judecătorești au să-mi închidă gura, înseamnă că ei nu au înțeles ce caracter am eu”.

Întrebată fiind de starea colegei sale de partid, Reghina Apostolova, Marina Tauber a declarat că „se simte foarte rău”, stare pe care a pus-o pe seama Zinaidei Greceanîi și a lui Igor Dodon.

Amintim că magistrații Curții de Apel mențin decizia Judecătoriei Ciocana și prelungesc perioada de arest la domiciliu a deputatei cu încă 30 de zile.

Tauber a declarat că se simte foarte tristă după decizia instanței de judecată „sunt dezămăgită în calitatea mea de politician și deputat în parlament fiindcă îmi încalcă toate drepturile”.

Marina Tauber i-a înemnat pe cei din blocul „ACUM” să-l oprească pe acest „„tanc monstruos” care se cheamă Dodon”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării