main logo
4626

Ion Sturza, către Vlad Plahotniuc: Las-o mai moale

Ion Sturza a comentat mesajul postat de către Vlad Plahotniuc unde spune că partidul său va forma o „opoziție activă” și că „are nevoie de timp pentru a-și securiza familia”.

Ion Sturza, către Vlad Plahotniuc: Las-o mai moale

„Las-o mai moale, domnule Plahotniuc,

Nu mai speria moldovenii că „revii“! Știi foarte bine că nu te dorește nimeni și nu te-ar apăra nimeni. De asemenea, știi bine că nu vei reveni, doar dacă... 

Doamne ferește! Mai bine, ducă-se pe pustii! Vei rămâne în istorie ca o pată neagră, un exemplu de acaparare ocultă a unei țări prin metode dubioase, deseori, chiar foarte dese, criminale.

Înainte de toate, rezolvă-ți multiplele probleme legale în R. Moldova pe care fariseic zici că o iubești. După asta și în România, Rusia, Ucraina, Elveția, Germania, Marea Britanie și încă în vreo zece țări, inclusiv în toate țările arabe. 

Crimă organizată, grup infracțional, spălare de bani, fraudă bancară, lipsire de libertate, tentativă de omor, instigare, corupție ,trafic de persoane, furt de identitate și multe altele. Știi cum - avocați, lobbiști tuda, siuda...

Ai „tăi” actualmente pe bandă rulată declară credință noii guvernări. Mai știi, poate unii reușesc să treacă de filtrul epurării...

Când se va termina cash-ul din valize, sună și îți vom trimite vreo pizza.

Și da, nu uita de cele 8 minute petrecute cu ambasadorul SUA. Doar dacă nu dorești neaparat sa ai și SUA în lista țărilor care te “doresc “.

P.S. Sireojică (Sârbu) - sghini!”, scrie Ion Sturza.

Știri.md amintește că Vlad Plahotniuc ar fi ajuns cu un automobil în regiunea transnistreană, de unde a plecat la Odesa, iar de acolo ar fi zburat cu un avion privat. 

Astăzi, liderul PDM a venit cu primul său mesaj pe Facebook după retragea formațiunii sale de la guvernare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării