main logo
338

Socialiștii au trei consilieri noi în Consiliul Municipal Chișinău

Fracțiunea PSRM are trei consilieri noi în Consiliul Municipal. Mandatele acestora au fost aprobate în cadrul ședinței de azi a CMC.

Socialiștii au trei consilieri noi în Consiliul Municipal ChișinăuFoto: știri.md

De astăzi, Alexandr Dombrovshi, Evghenii Petrov și Alexandra Tolocico sunt consilieri cu acte în regulă în fracțiunea Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Proiectul de decizie a fost aprobat cu 28 de voturi. Alexandra Tolocico urmează să fie inclusă în Comisia pentru buget, economie, finanţe, patrimoniu public local, agricultură şi problemele suburbiilor, iar Alexandr Dombrovshi și Evghenii Petrov vor face parte din Comisia pentru gospodărie locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicații și ecologie.

Cei trei consilieri vor trebui să se asigure, timp de 30 de zile, că nu încalcă legea privind starea de incompatibilitate. 

Reamintim că pe 3 septembrie, Comisia Electorală Centrală a ridicat mandatele a trei consilieri socialiști din Consiliul Municipal Chișinău: Vitalie Mucan, Pavel Movila și Iuri Vitneanski, care și-au depus cererea de demisie. 

Tot atunci, CEC a atribuit mandatele de consilier candidaților supleanți: Alexandr Dombrovschii, Evghenii Petrov și Alexandra Tolocico.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării