main logo
890

Slusari, despre porumbelul trimis de Usatîi cu raportul Kroll 2: N-a ajuns

Președintele comisiei de anchetă a fraudei bancare, Alexandru Slusari, nu a primit de la Renato Usatîi actele despre care acesta spune că ar fi partea II și III a raportului Kroll.

Slusari, despre porumbelul trimis de Usatîi: N-a ajuns

Într-un briefing de presă, Slusari le-a spus jurnaliștilor că la el nu a ajuns „nici hulub, nici cioroi, nicio pasăre”, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

„Hulubul n-a ajuns, nici cioroi, nicio pasăre nu a venit. La secretariat nu a venit niciun document, dar noi ne-am autosesizat, am descărcat acest document și am înaintat Procuraturii Generale ce a fost publicat și le-am adresat întrebări: dacă e autentic documentul și cum s-a întâmplat scurgerea”, a spus Slusari.

Vicepreședintele Parlamentului spune că, din surse neoficiale, cunoaște „că agenția Kroll e foarte surprinsă de publicația de vineri, sunt nedumeriți cum PG, din 2018, nu a reacționat”.

„Kroll a confirmat că scurgerea s-ar fi putut produce de la PG. Kroll studiază și ei acest lucru. Dacă vor veni sau nu cu un comentariu – îi privește pe ei”, a spus Salusari.

Amintim că vineri, 12 iulie, peședintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a venit la conferința de presă despre partea a doua și a treia a raportului Kroll 2, pe care spune că le deține, cu un porumbel în mâini. El a eliberat pasărea pe fereastră și a spus că a legat de piciorul păsării un stick cu raportul complet. „Coletul” ar fi destinat președintelui comisiei de anchetă a fraudei bancare, Alexandru Slusari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării