main logo
1334

Slusari, despre Plahotniuc: Pentru judecată trebuie să fie sănătos

Astăzi, în cadrul apariției sale de la briefingul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, le-a transmis un mesaj oponenților săi politici, spunându-le să nu se agite prea mult, că el se simte bine și este în formă. În replică, colegul său de Parlament Alexandru Slusari spune că îi dorește sănătate.

Slusari, despre Plahotniuc: Pentru judecată trebuie să fie sănătosFoto: Știri.md

„Acelor politicieni care sunt supraexcitați și supraexaltați în grupulețe vreau să le transmit următoarele: nu vă prea agitați, nu vă faceți planuri prea mari sau poate deloc pentru că nu vă las eu de capul vostru, căci am văzut cu toții ce puteți face, dar mai ales ce nu puteți face”, a spus azi Vlad Plahotniuc, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Rugat să comenteze declarațiile liderului PDM, Alexandru Slusari, vicepreședinte al Partidului Platforma DA a spus: „Dacă încep eu a comenta frustrările dânsului, ar trebui să merg pe agenda lui, dar pe mine nu mă interesează acest lucru nici pe colegii de la Blocul ACUM. După ieșirea lui de azi pentru noi nu s-a schimbat nimic. Sănătate îi doresc, căci pentru procesul judiciar noi avem nevoie de dânsul sănătos și nevătămat”, a spus Slusari.

Recent, presa a scris că Vlad Plahotniuc ar fi avut probleme de sănătate și din acest motiv nu a apărut o perioadă în spațiul public. 

La rândul lor, reprezentanții PDM au negat zvonurile și au spus că liderul formațiunii este bine, dar nu au explicat din ce motiv Plahotniuc a dispărut din vizorul publicului.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării