main logo
476

Silvia Radu: Depolitizarea Primăriei municipiului Chişinău este prioritatea numărul unu

Depolitizarea Primăriei municipiului Chişinău este prioritatea numărul unu pentru edilul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

Silvia Radu: Depolitizarea Primăriei Chişinău, prioritatea numărul unuSilvia Radu: Depolitizarea Primăriei Chişinău, prioritatea numărul unu

Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii Replica de la Prime. Primarul afirmă că funcţionarii trebuie să lucreze în interesul oamenilor şi nu al unor partide politice. Silvia Radu a mai propus să fie redus numărul de angajaţi la Primărie.

"Depolitizarea la Primărie este în plină desfăşurare. Ea nu a fost finalizată. Nu cred că este necesar să avem atât de multe departamente şi nici atât de multe persoane, pentru că banii se duc pe oamenii care numără creioane. Astăzi avem peste 5 mii de angajaţi administrativi, pe când oraşul Berlin este condus de doar 200 de persoane", a declarat primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

Silvia Radu a mai declarat că străzile Capitalei vor fi reparate temeinic. 

"În acest an vom repara drumurile, le vom repara, nu vom face reconstrucţii generale. Pentru că trebuie de urgenţă să astupă acele cratere care au apărut după ce s-a topit zăpada. Am impresia că nu s-a topit zăpada, dar s-a topit asfaltul după ce a dispărut iarna. Nu înţeleg a fost asfalt sau a fost ceva inventat de liberali", a mai adăugat primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

Primarul interimar afirmă că încearcă să identifice resursele necesare pentru reparaţia capitală a drumurilor, iar în scurt timp va fi revizuit şi bugetul municipal. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării