1927
2
Sandu: Parteneriatul ACUM-PSRM se confruntă cu multe provocări
1927
2

Prim-ministrul Moldovei, Maia Sandu, pledează pentru menţinerea coaliţiei de guvernare, chiar dacă aceasta e fragilă.

Foto: Știri.md

Potrivit reporterului special al agenţiei Infotag de la Berlin, despre aceasta ea a declarat la întâlnirea de marţi seara cu diaspora moldovenească din Germania, unde a efectuat o vizită oficială, transmite Știri.md

Întrebată de faptul că diaspora nu aprobă alegerile anticipate, Sandu a remarcat că "pentru schimbări spre bine este nevoie de timp". 

"Majoritatea parlamentară şi Guvernul au fost create cu mare greu, deoarece au fost formate de partide foarte diferite. Parteneriatul cu socialiştii se confruntă cu multe provocări", a precizat prim-ministrul.

Ea a menţionat că una dintre provocări este numirea noului procuror general al Republicii Moldova.

"Trebuie să fie o persoană integră şi neafiliată politic. Cetăţenii trebuie să aibă convingerea cp persoanele care încalcă legea vor fi neapărat pedepsite", a spus Sandu.

Premierul a mai spus că se va adresa procuraturii pentru a cere explicaţii referitor la interceptarea telefoanelor sale în trecut.

"Chiar şi în calitate de prim-ministru, nu sunt sigură că nu sunt interceptată şi acum şi nu ştiu cine a organizat acest lucru: persoane private sau structuri de stat", a spus Sandu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter