main logo
586

Sandu, la întrevederea cu Băsescu: Vă mulțumim că ați fost alături

În cadrul vizitei de lucru la Bruxelles, prim-ministrul și ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, au avut o întrevedere cu fostul Președinte al României și membru în Parlamentul European, Traian Băsescu.

Sandu, la întrevederea cu Băsescu: Vă mulțumim că ați fost alături

Sandu i-a mulțumit domnului Băsescu pentru susținerea fermă acordată în perioada de criză politică de la Chișinău și pentru interesul constant față de Republica Moldova, transmite Știri.md

„Vă mulțumim că ați fost alături de noi în acele momente dificile și că ne-ați încurajat să nu renunțăm, în ciuda obstacolelor, și să apărăm cu toată forța democrația în țara noastră”.

Traian Băsescu a subliniat că este esențial ca Republica Moldova să rămână un subiect important în discuțiile din Uniunea Europeană. Totodată, domnul Băsescu a accentuat necesitatea finalizării cât mai rapide a interconectărilor, mai ales în domeniul gazelor naturale, precum și rezolvarea altor probleme cu care se confruntă cetățenii noștri.

Amintim că în cadrul dezbaterilor desfășurate ieri, 24 iulie, în Comisia pentru Afaceri Externe (AFET), Traian Băsescu a luat cuvânt și a punctat că Republica Moldova de aproximativ 30 de ani beneficiază de asistență din partea Uniunii Europene și, totuși, aceasta rămâne a fi o zonă gri, accentuând, în acest context, că este necesar ca Republicii Moldova să i se ofere o perspectivă clară de integrare în UE.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării