1903
0
Sandu, către polițiștii care susțin noul Guvern: Ați dat dovadă de curaj
1903
0

Maia Sandu, noul premier votat de către deputații ACUM și PSRM, a transmis un mesaj către polițiștii care au anunțat astăzi că se vor supune noului Guvern votat de Parlament, în frunte cu Zinaida Greceanîi.

„Nu vă temeți, fiți demni!” - acesta este îndemnul polițiștilor care astăzi au ales să fie de partea cetățenilor, a legii și a noului Guvern învestit. Este un îndemn care acum trebuie să răsune în toate instituțiile statului, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

„Înțelegem în ce condiții complicate a trebuit să luați această decizie. Cunoaștem care este starea de lucruri în poliție și în toate structurile de forță și presiunile enorme la care sunteți supuși dvs. și camarazii dvs. Știm că în structurile de forță ordinul se execută, nu se discută, dar acum singurul ordin legal este cel al ministrului învestit, Andrei Năstase, și al noului șef IGP, Gheorghe Balan.

Prin acțiunea de a sprijini noul guvern legitim, dumneavoastră, pe lângă faptul că ați dat dovadă de demnitate, curaj și devotament, ați respectat Constituția și legea. Avem încrederea deplină în faptul că veți servi cetățenii cu onoare și de acum înainte”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

În această seară, un grup de polițiști a anunțat că se vor subordona noului șef al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Balan, numit de ministrul de Interne din Guvernul Sandu, Andrei Năstase.

Citește și
article image
Ivanka Trump a felicitat Guvernul Sandu pentru succesele...
0
407
article image
Sandu, despre Kovesi: Votul de azi este un exemplu clar
0
229
article image
Cebotari îi cere lui Sandu să solicite demisia ministrului...
0
445
article image
Sandu: Se sting luminile în televiziunile controlate de...
0
431