4027
0
Replica lui Ceban la coșmarul anunțat de Sîrbu în Parlament
4027
0

Schimb de replici tăioase la ședința de astăzi a Parlamentului. Socialistul Ion Ceban i-a cerut democratului Sergiu Sîrbu să renunțe la coșmarul anunțat ieri pe Facebook și să respecte legile.

Colaj: Știri.md

"Așteptăm o abordare profesionistă, nu de coșmar. A fost coșmar până acum. Ce ați făcut până acum e de coșmar. Impertinența dvs. e incredibilă. Nu știu dacă aveți obraz. Veniți și interpretați articole din regulamentul Parlamentului? Aveți obraz? Nu vă place? Dar când ați insultat o țară întreagă și pe partenerii internaționali v-a plăcut? Vă rog să respectați buchia legii și să nu interveniți cu abordări personale", a cerut vicepreședintele Parlamentului, Ion Ceban.

Democratul Sergiu Sîrbu a venit cu o replică.

"Mă bucur că judecata mea de valoare v-a afectat atât de mult. Azi, mâine și pururea, PDM va contesta toate abuzurile care se repetă zi de zi. Vom contesta toate abuzurile din așa-zisa alianță. Acesta va fi coșmarul vostru, dragă alianță", a declarat Sergiu Sîrbu.

Speakerul Zinaida Greceanîi a pus punct replicilor printr-un îndemn pentru deputatul PDM.

"Nu ați venit în Parlament să faceți un coșmar. Mai bine luați altă decizie dacă ați venit pentru asta", a fost îndemnul președintelui Parlamentului.

Știri.md amintește că deputatul democrat Sergiu Sîrbu a atacat coaliția PSRM - ACUM și afirmă că se simte bine în calitatea de simplu parlamentar care poate critica dur noua guvernare. În acest sens, democratul le promite că va fi coșmarul lor în următoarea perioadă.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter