main logo
808

Renato Usatîi promite că revine în politică: Încep o nouă viață

Liderul Partidului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, dă asigurări susținătorilor săi că va schimba strategia și se va implica mai mult în politica moldovenească.

Renato Usatîi promite că revine în politică: Încep o nouă viațăRenato Usatîi promite că revine în politică: Încep o nouă viață

În cadrul unei intervenții live pe Facebook, Usatîi spune că i-a mai rămas un vis neîndeplinit, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„Eu am primit foarte multe scrisori cu diferite opinii, precum ca îmi trebuie o reîncărcare. De mai multe ori am spus că eu în viață am atins tot, fără un lucru - nu mi-a reușit să-mi îndeplinesc visul, ca să fac așa încât cetățenii Republicii Moldova să trăiască mai bine. Eu îmi voi schimba strategia. Recunosc, am făcut greșeli. Încep o nouă viață, înțeleg că așa nu se poate mai departe. Trebuie să luptăm pentru că trebuie să termin ceea ce am început împreună în 2014.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături. Mă adresez celor care ne-au votat: voi, astăzi, sunteți fundamentul de renaștere al Partidului Nostru și de la voi, de la cei care ați rămas, vom începe un nou „joc”, o nouă etapă. Noi suntem datori să terminăm ceea ce am început, eu sunt sigur că ne va reuși. Noi mergem înainte, maximal să ne activizăm”, a declarat Renato Usatîi în conferința live de aseară.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării