main logo
410

Radu: Sănătatea nu trebuie să fie un domeniu de lupte politice cu arme mincinoase

Ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Silvia Radu s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții UNICEF și au vorbit despre combaterea știrilor false făcute de unii politicieni doar în scop electoral.

Radu: Sănătatea nu trebuie să fie un domeniu de lupte politice

"Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanții UNICEF. I-am rugat să ne ajute în procesul de comunicare publică privind combaterea știrilor false făcute de unii politicieni doar în scop electoral.

Vaccinurile care se folosesc la noi în țară sunt procurate prin intermediul UNICEF, aceștia asigurând astfel o garanție în plus privind calitatea și standardele. UNICEF este una dintre cele mai mari organizații internaționale cu o credibilitate foarte mare la nivel mondial.

Politicienii care se joacă cu aceste subiecte trebuie să realizeze că nu fac altceva decât să picure otravă în urechile oamenilor. Este inadmisibil să spui atâtea minciuni doar pentru a-ți crește raitingul electoral.

Politicienii trebuie să înțeleagă că ”sănătatea” nu trebuie să fie un domeniu de lupte politice cu arme mincinoase", a declarat Silvia Radu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării