main logo
552

Radu Marian îndeamnă simpatizanții Maiei Sandu să convingă oamenii să voteze

Deputatul Radu Marian de la partidul de guvernământ PAS i-a îndemnat pe simpatizanţii Maiei Sandu să convingă cel puţin o persoană să voteze pentru ea în turul doi.

Marian îndeamnă simpatizanții Maiei Sandu să convingă oamenii să votezeImagine simbol

Potrivit Infotag, Marian a scris joi pe reţelele sociale că „la 3 noiembrie va fi o bătălie mare şi de aceea fiecare vot este atât de important”, transmite Știri.md.

El consideră că dacă va câştiga rivalul Maiei Sandu, Alexandr Stoianoglo, Şor, Platon şi alte personalităţi care ne-au furat ţara „vor reveni imediat aici”.

Parlamentarul a mai spus că „oligarhii vor reveni cu schemele lor, bandiţii, corupţia, intimidarea şi suprimarea democraţiei”.

„Ei se vor întoarce în locul familiilor noastre din diasporă, Moldova va deveni din nou neatractivă, iar finanţarea din partea Occidentului şi UE va fi redusă”, crede Marian.

Printre alte „necazuri” care vor fi în Moldova dacă Sandu pierde, el a numit: reducerea numărului de zboruri (cu creşterea preţurilor biletelor), refuzul liberei circulaţii a cetăţenilor moldoveni prin ţările europene şi pierderea accesului pe piaţa europeană pentru mărfurile moldoveneşti.

Deputatul proguvernamental l-a numit pe Stoianoglo „un preşedinte care va egala cursul Kremlinului, Şor şi Platon”.

În viziunea sa, „în astfel de condiţii s-ar putea să nu mai fie suficienţi oameni în Moldova pentru a păstra democraţia şi suveranitatea”.

„Putem evita acest scenariu votând pentru Sandu”, a conchis Marian.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării