main logo
5029

Putin și Regina Marii Britanii discută politică într-un beci din Moldova

Ziarul de Gardă şi Reporter de Gardă au realizat spotul video „Regina și țarul. Întâlnirea din Moldova”, cu participarea actriţei Elena Râbceac, în rolul Reginei Elisabeta a II-a şi a politicianului Valeriu Streleţ, ex-prim-ministru, în rolul preşedintelui rus, Vladimir Putin.

Putin și Regina Marii Britanii discută politică într-un beci din Moldova

În acest video „Regina și Țarul. Întâlnirea din Moldova” este prezentată ironic tendinţa marilor puteri de a controla destinele statelor mai mici, accentele fiind puse asupra importanţei statutului de suveranitate a R. Moldova, transmite Știri.md cu referire la Ziarul de Gardă.

"Nu ţarii şi reginele ne creează viaţa, dar noi înşine. Iar viaţa noastră şi democraţia e ca vinul: cu cât e mai veche, cu atât e mai bună. Doar să nu ne îmbătăm. Ne aşteaptă timpuri grele", este replica de încheiere al celor doi actori, care îndeamnă cetăţenii să muncească pentru o viaţă mai bună, fără a conta pe vreo putere politică.

Materialul a fost filmat în contextul în care, la 27 august 2018, R. Moldova a împlinit 27 de ani de independenţă. În toţi aceşti ani, Armata Rusă (armata a 14-a) a staţionat neautorizat pe teritoriul R. Moldova din partea stângă a Nistrului, acolo unde şi-a autoproclamat independenţa republica moldovenească nistreană (rmn).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării