main logo
1214

Pro Moldova cere ca Igor Dodon și Ion Chicu să fie trași la răspundere

Deputatul Sergiu Sîrbu, solicită procurorului general, Alexandr Stoianoglo, verificarea declarațiilor prim-ministrului Ion Chicu, dar și ale mai multor deputați din cadrul coaliției PSRM-PDM cu privire la acte de corupere și acțiuni de șantaj a deputaților și aleșilor locali din partea reprezentanților Pro Moldova.

Pro Moldova cere ca Igor Dodon și Ion Chicu să fie trași la răspundere

Totodată, parlamentarul solicită atragerea persoanelor sus-menționate la răspundere contravențională pentru calomnie și injurie, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

Potrivit lui Sîrbu, după ce mai mulți deputați și aleși locali au aderat la „Pro Moldova”, în adresa grupului „a demarat o adevărată campanie de denigrare însoțită de atacuri și calomnii fără precedent”.

„Nu vom mai comenta falsuri și minciuni! Vom sesiza direct judecata și procuratura!!!

Mai jos atașăm textul sesizării la Procuratură prin care cerem investigarea calomniilor la adresa Pro Moldova!”, a scris Sîrbu pe Facebook.

În acest sens, parlamentarul se referă la declarațiile deputaților Eugen Nichiforciuc, Monica Babuc, Pavel Filip, Alexandru Jizdan, Nicolae Ciubuc, Vlad Bătrîncea, Corneliu Furculiță, dar și ale lui Igor Dodon și Ion Chicu cu privire la acțiuni de corupere și șantaj.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării