main logo
1138

Preot, despre protestatarii din corturi: Un șir de lenoși

Preotul de la Biserica „Sfânta Cuvioasa Paraschiva” din orașul Călărași a rămas șocat de așa-zisele proteste, care au loc în fața mai multor instituții de stat.

Preot, despre protestatarii din corturi: Un șir de lenoși

Trecând pe lângă Curtea Constituțională, clericul spune că a văzut mai multe fețe cunoscute care i-au mărturisit faptul că li s-a promis câte 500 de lei pentru două zile de „leneveală” în aceste locuri, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„S-au mai rușinat, dar îmi zic că le-au promis câte 500 de lei, dar cu condiția că îi vor primi doar după două zile de „protest” ...Mergând mai sus, m-am îngrozit ce priveliște am văzut: mâncare stricată, trântită pe sub copaci, un miros insuportabil de la veceurile mobile...Doamne, ce haos a ajuns în lume? Unde le e credința acestor oameni? L-au pierdut pe Dumnezeu...”, scrie Dumitru Rusu pe pagina sa de Facebook

Totodată, este de menționat că după protestele simpatizanților PDM, care au avut loc în ultimele zile și continuă până astăzi, gunoaie, resturi de mâncare, sticle și pungi de plastic au împânzit PMAN.

Amintim că duminica, 9 iunie, PDM a organizat un protest de amploare, în frunte cu liderii partidului, Vlad Plahotniuc, Pavel Filip, Andrian Candu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării