main logo
439

Petru Jardan, desemnat reprezentant împuternicit al Partidului Șor la Botanica

Partidul Șor și-a desemnat reprezentantul împuternicit și în sectorul Botanica.

Petru Jardan, reprezentantul împuternicit al Partidului Șor la Botanica

Este vorba de un prosper om de afaceri, Directorul Companiei „Avia-Invest”, Petru Jardan, care gestionează activitatea Aeroportului Chișinău, a fost desemnat ca reprezentant împuternicit al Partidului Șor în sectorul Botanica. Candidatura sa a fost aleasă la reuniunea de partid care a adunat câteva sute de membri ai Partidului Șor din sectorul Botanica.

Pentru Partidul Șor, bunăstarea socială a cetățenilor, securitatea lor și încrederea în ziua de mâine, dezvoltarea culturală și intelectuală sunt priorități de gradul zero, a declarat în cadrul forumului, liderul formațiunii, Ilan Șor. 

„Vorbim despre învățământ superior și protecția socială gratuite, construcția în masă a locuințelor sociale, crearea unui mediu de viață confortabil, crearea locurilor de muncă, lupta efectivă împotriva corupției. Și noi nu doar vorbim, dar și facem. Chiar dacă Partidul ȘOR nu se află la guvernare la nivel central, își realizează proiectele în întreaga țară”, a declarat Ilan Șor.

El a menționat că pe lângă un șir de probleme generale cu care se confruntă toată republica și întreaga societate, fiecare regiune are problemele sale specifice. 

„Noi înțelegem foarte bine că este imposibil să elaborezi un program de acțiuni pentru toate aceste probleme fără o comunicare directă și continuă cu locuitorii. Anume pornind de la această idee am decis să creăm structura de partid a reprezentanților împuterniciți, care, în contact direct cu oamenii să elaboreze o agendă concretă pentru rezolvarea grabnică și efectivă a celor mai dureroase probleme regionale”, a arătat Ilan Șor.

Prezentându-l pe Petru Jardan în calitate de reprezentant împuternicit al Partidului Șor în sectorul Botanica, liderul formațiunii a apreciat calitățile personale ale acestuia, dar și ca om de afaceri.

Petru Jardan a promis să justifice încrederea care i-a fost acordată. 

„Voi depune toate eforturile ca împreună cu echipa de partid și cu locuitorii sectorului Botanica să elaborăm un plan concret de acțiuni pentru dezvoltarea sectorului, care va cuprinde cele mai stringente probleme. Sunt sigur că împreună vom putea să le rezolvăm”, a dat asigurări Petru Jardan

El a anunțat că în cel mai scurt timp va începe să funcționeze o anticameră a reprezentantului special al Partidului ȘOR la Botanica, unde vor avea acces toți locuitorii sectorului.

Partidul Șor a a venit în premieră cu ideea creării instituției reprezentantului împuternicit în regiuni pentru a elabora programe teritoriale, ținând cont de  specificul și problemele locale. 

Până în prezent au fost desemnați reprezentanți împuterniciți în mai multe regiuni ale țării, care au și început elaborarea programelor locale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării